Round 2
Total 24 Hours of Spa
26 - 29 July 2018

Total 24 Hours of Spa

Total 24 Hours of Spa

Total 24 Hours of Spa

Information

  • TrackSpa-Francorchamps
  • CountryBelgium
  • Circuit Length7.004km
  • Number of Corners21
  • Lap Record1min 47s 263 (2009)

Timetable

  • Tuesday, 24 July
  • Bronze Test 14:55
  • Thursday, 26 July
  • Free practice 11:45
  • Pre Qualifying 18:25
  • Qualifying 1 20:10
  • Qualifying 2 20:37
  • Qualifying 3 20:59
  • Qualifying 4 21:31
  • Combined Qualifying 21:46
  • Night Practice 22:30
  • Friday, 27 July
  • Super Pole 18:47
  • Saturday, 28 July
  • Main Race 16:30
  • Main Race after 1 hour 17:30
  • Main Race after 2 hours 18:30
  • Main Race after 3 hours 19:30
  • Main Race after 4 hours 20:30
  • Main Race after 5 hours 21:30
  • Main Race after 6 hours 22:30
  • Main Race after 7 hours 23:30
  • Sunday, 29 July
  • Main Race after 8 hours 00:30
  • Main Race after 9 hours 01:30
  • Main Race after 10 hours 02:30
  • Main Race after 11 hours 03:30
  • Main Race after 12 hours 04:30
  • Main Race after 13 hours 05:30
  • Main Race after 14 hours 06:30
  • Main Race after 15 hours 07:30
  • Main Race after 16 hours 08:30
  • Main Race after 17 hours 09:30
  • Main Race after 18 hours 10:30
  • Main Race after 19 hours 11:30
  • Main Race after 20 hours 12:30
  • Main Race after 21 hours 13:30
  • Main Race after 22 hours 14:30
  • Main Race after 23 hours 15:30

Race Winners

    • Date
    • Winners
    • July 2017
    • Markus Winkelhock, Christopher Haase, Jules Gounon
    • July 2016
    • Sims, Eng, Martin, BMW M6 GT3
    • July 2015
    • Paltalla, Luhr, Catsburg, BMW Z4
    • July 2014
    • Laurens Vanthoor, Markus Winkelhock, Rene Rast
    • July 2013
    • Buhk, Schneider, Götz, Mercedes SLS AMG
    • July 2012
    • Piccini, Rast, Stipler, Audi R8 LMS
    • July 2011
    • Scheider, Ekström, Franci, Audi R8 LMS